Nataša Jurjević Assistant in mediation
Mobile
091/500-5204
View listings
Send inquiry

About me

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Rijeci, gdje sam stekla zvanje dipl. mag. oec., radila sam razne poslove u okvirima marketinga i prodaje, a najduži period provela sam radeći u osiguravajućoj kući.
Početak rada u agenciji Dogma 2019. godine bio je logičan nastavak mog daljnjeg poslovnog usavršavanja, možda zbog dugogodišnjeg rada u prodaji te već stečenih prodajnih znanja i vještina, a koje su me navele da se pridružim Dogminom timu i samim time pronađem nove izazove u sklopu posla trgovanja s nekretninama.
Moj je cilj za svakog klijenta pronaći najbolju nekretninu kvalitetnim, transparentnim i profesionalnim načinom poslovanja. To je ujedno i moj daljnji poticaj za poslovnim usavršavanjem koji namjeravam i ispuniti.
Svoje slobodno vrijeme volim provoditi u krugu obitelji i prijatelja, kao i bavljenjem sportskim aktivnostima, na putovanjima, odlascima u šetnje uz more i u prirodi.

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 66 listings
Pages: 1234
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.

Search