Danijel Cukarić Agent with license
Mobile
+385 (0)98 535 752
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

U posao poslovanja nekretnina ušao sam prije 15-tak godina. Prije svega privlačila me dinamičnost posla, ali i izazov da klijentima olakšamo odluku o kupnji ili prodaji nekretnine. Tržište i poslovanje nekretninama je specifična branša gdje je posvećenost detaljima i točnim informacijama od krucijalne važnosti, trudim se u svakoj kupoprodaji klijentima omogućiti što jednostavniji proces sa što manje stresa. Često takvi odnosi s klijentima nakon kupoprodaje prerastaju u prijateljske odnose. Tečno se služim talijanskim i engleskim jezikom.
Period života proveo sam u inostranstvu, radeći za jednu od najvećih turističkih kompanija na svijetu. Rođen sam 1977 godine u Vinežu, Labin. Otac sam malog dečkića s kojim često istražujem prirodu Istre. Komunikativan sam, u slobodno vrijeme volim planinariti, putovati i istraživati, posebno povijesne činjenice. Čitam knjige iz raznih područja, a zanima me i fotografija.

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 21 listings
Pages: 12
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.

Search