Tibor Marko Jakulić Assistant in mediation
Mobile
099 331 6404
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Rođen sam u Puli, živim u Fažani, malom ribarskom mjestu u okolici Pule. Odrastajući u tako maloj zajednici gdje se svi međusobno poznaju naučio sam se iskrenosti, poštenju i pravdi. Upravo te vrline izgradile su me kao osobu i ponosim se time. 

Svijet nekretnina indirektno sam upoznao još kao dijete uz svoju obitelj iz Zagreba, dok se obitelj iz Fažane bavila poljoprivredom, tada kao skoro svaka istarska obitelj. Tijekom godina raznolika radna iskustva stekao sam na različitim poslovima. Tako sam se u ranim dvadesetima preselio u Kanadu gdje sam radio poslove usko vezane uz gradnju i posredovanje nekretninama, slično znanje dobio sam i na Novom Zelandu. Nakon stečenog iskustva vratio sam se doma, zasukao rukave i bacio se u akciju. Prenamijenio sam svoju kuću u turističke svrhe, pokrenuo dva sezonska obrta i zaposlio se u prestižnoj agenciji za posredovanje nekretninama Dogma. U slobodno vrijeme i dalje putujem, ronim, planinarim i jedan sam od voditelja kulturnog centra u Fažani.

Sada, nakon više od deset godina iskustva i stručnog znanja te nakon mnogo poznanstva diljem svijeta, svojim klijentima stojim na usluzi za donošenje jedne od najvećih životnih odluka. Slobodno mi se obratite s povjerenjem i vjerujem da ćemo zajedno pronaći idealno rješenje.    
 

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 96 listings
Pages: 12345
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search