Selma Bašić - Rovinj Agent with license
Mobile
098/965-8170
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Interes za nekretnine me je oduvijek pratio, od uređenja mansardnog prostora moje rodne kuće koje mi je u djetinjstvu bila najdraža igra do Dogminog agenta za nekretnine danas.
U međuvremenu sam stekla diplomu Arhitektonskog tehničara, Inženjera šumarstva i Magistra informatike na putu od Banjaluke preko Sarajeva do Londona.
Posjedujem 10 godina radnog iskustva u Velikoj Britaniji na poslovima analize financijskog tržišta i kreditnog rizika čime sam stekla izvrsno znanje poslovnog engleskog. Tržište nekretnina Velike Britanije dobro poznajem.
Od 2004. godine živim i radim u Rovinju. Vlasnica sam poduzeća čija je djelatnost do suradnje s Dogma nekretninama bila prevashodno turizam i iznajmljivanje vlastitih nekretnina.   
Početkom 2017. pridružila sam se Dogmi jer sam je prepoznala kao vodeću agenciju u Hrvatskoj i jer vjerujem da svoje dosadašnje znanje i iskustvo mogu kvalitetno primjeniti i u ovom segmentu poslovanja.
Komunikativna sam i otvorena osoba, u slobodno vrijeme se volim baviti fotografijom i planinariti a od neostvarenih želja najveća mi je putovanje s kćerkom na Galapagos.

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 179 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search