Lana Blažević Agent with license
Mobile
095/525-7325
View listings
Send inquiry

About me

Rođena u Zagrebu gdje sam se školovala i živjela te radila razne poslove kroz privatno poduzetništvo, a dugi niz godina i u osiguravajućoj kući. Kako mi je oduvijek bila želja živjeti na moru, želja mi se ispunila prije pet godina preseljenjem u Rijeku. Kako sam poduzetničkog duha, vrlo brzo sam započela svoju karijeru u poslovanju s nekretninama te sam kroz to vrijeme stekla mnogo znanja i iskustva te puno zadovoljnih klijenata sa kojima sam i nakon obavljenog posla rado u kontaktu i na pomoći. Ovo je za mene životni stil, posao koji volim i živim, a svojim klijentima se posvećujem u potpunosti kako bi im stresni proces pronalaska idealnog doma prošao čim mirnije. 
Slobodno vrijeme volim provoditi u krugu prijatelja i obitelji, na putovanjima, koncertima, u kazalištu, izletima i šetnjama u prirodi sa psom.  
 

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 118 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search