Andrea Kapetanović Agent with license
Mobile
099/377-1099
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Biti agent u prometu nekretnina za mene nije posao, za mene je to život.
Nakon završenog studija Ekonomije poduzetništva na Sveučilištu VERN u Zagrebu, odlučila sam svoju karijeru usmjeriti u svijet nekretnina i sada sa sigurnošću mogu reći da nisam pogriješila. Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u različitim poslovnim okruženjima, smatram da se najbolje pronalazim u poslovno dinamičnoj okolini koja zapravo pozitivno utječe na mene i stapa se s mojim karakterom. Tijekom života sport je odigrao veliku ulogu u mome karakteru jer sam naučila biti borac, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Sagledavši širu sliku svijeta, smatram da su iskrene emocije ipak one koje su glavni ključ uspjeha u životu.
Ovom poslu predana sam profesionalno, moralno i emotivno. Odgovorno pristupam svakom izazovu i nastojim prepoznati koje su individualne potrebe klijenata te samim time stvoriti prostor za zdravu i pozitivnu poslovnu suradnju.
Mi smo bljesak u vremenu, ali naš utjecaj je zauvijek.

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 49 listings
Pages: 123
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search