Vedran Prica Agent with license
Mobile
095/812-6476
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Rođen sam u Puli 1984. godine, gdje sam završio srednju Hotelijersko-turističku školu.  U Rijeku sam se preselio 2003. godine, kada sam upisao Tehnički fakultet. U razdoblju od 2006. do 2013. godine radio sam u osiguranju ljudi i imovine, a zbog prirode posla spoznao sam što znači imati odgovornost i koliko je potrebno znati  dobro reagirati u zahtjevnim situacijama. Kada sam 2018. godine ostvario suradnju s poznatom riječkom agencijom za nekretnine Dogma, shvatio sam koliko je bitno razumjeti odgovornost koju imamo kada kupac ili prodavatelj zahtijeva naše usluge. Postavljanjem sebe u ulogu kupca kada je u pitanju odabir nekretnine pokazujem kupcu kako mu ne prodajem nekretninu, već kupujem s njim. Smatram da se time ističem od većine svojih kolega, bitna mi je kvaliteta i fokusiram se na zadovoljstvo klijenata. 
Ocjenu za svoj trud i rad dobio sam 2019. godine titulom agenta godine na razini Hrvatske, a 2020. sam titulu potvrdio osvojivši istu titulu druge godine za redom. Cilj mi je pružiti izvanrednu uslugu svojim klijentima, dobiti njihovo povjerenje i biti uz njih kroz cijeli proces kupoprodaje. Ističem se i po tome što svojim klijentima pružam kompletnu uslugu (fullservice). Ako su vam potrebni arhitekti, geodeti ili  izvođači radova, pomoći ću vam u odabiru već provjerenih i pouzdanih  obrta i poduzeća. Ako kupujete nekretninu za turistički najam, nakon realizacije kupoprodaje tu sam za vas da vam pronađem i fullservice agenciju u turizmu. Radim s investitorima, kako hrvatskim državljanima tako i stranim koji su prepoznali Hrvatsku kao zemlju pogodnu za investiranje u nekretnine i turizam. Specijalnost mi je prodaja građevinskih zemljišta i novogradnji, te godišnje ostvarim oko 25 uspješnih kupoprodaja.
Preporuka zadovoljnih klijenata puno mi znači jer ću tako održati poslovanje na željenoj razini. Pristupačnost, komunikativnost i otvorenost u ovom poslu su prijeko potrebne osobine kojima stvaramo povjerenje kod klijenata i tako uspješnu kupoprodaju odradimo sa smiješkom, a nakon toga imamo klijenta koji dalje širi zadovoljstvo pruženom uslugom. 
Ipak, moja najveća strast bila je i još uvijek je, ona prema sportu. Godine 2013. završio sam AIBA trenersku školu boksa i od tada radim kao trener. Kroz sport najviše do izražaja dolazi moja srčanost, fokusiranost i ustrajnost koju primjenjujem i u poslu. Pohađam razne seminare usko vezane uz nekretnine, seminare prodaje i komunikacije kako bi unaprijedio svoja znanja i vještine. Ako želimo pružiti klijentima profesionalnu i kvalitetnu uslugu, smatram da se u sebe treba ulagati kako bi ostvarili odlične rezultate.

 
  • Agent of the year2019
  • Agent of the year2020
  • Agent of the year2021

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 114 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search