Robert Jelić Agent with license
Mobile
091/204-5369
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Rođen sam i odrastao  u Rijeci gdje sam i završio osnovnu i srednju školu. Kroz svoj radni vijek okušao sam se u raznim granama od ugostiteljstva do građevine. Služim se talijanskim i engleskim jezikom.
Strastveni sam ljubitelj sporta, posebice nogometa. Dugi niz godina sam bio nogometni sudac. Komunikativna sam i društvena osoba, te sam ostvario širok krug poznanstava što kroz posao kojim sam se bavio, što kroz sport u koji sam i danas involviran. Oženjen sam i otac dviju kćeri. Savjesna sam i odgovorna osoba. Radna etika, komunikativnost i konstantna želja za učenjem i napredovanjem me konačno odvela u novi poslovni izazov. Licencirani sam agent za posredovanje u prometu nekretninama. Od 2019. sam se pridružio Dogma timu kao jednom od lidera u prodaji nekretnina.
U koliko ste u potrazi za svojim domom iz snova, obratite mi se s punim povjerenjem.  Klijentima stojim na raspolaganju kroz cijeli proces kupoprodaje nekretnine.

 

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 32 listings
Pages: 12
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search