Sara Kezele Assistant in mediation
Mobile
098 953 8467
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Rođena sam 1984. godine u Rijeci gdje sam završila osnovnu i srednju talijansku školu nakon koje sam upisala fakultet u Trstu. Spletom okolnosti vraćam se u Rijeku gdje sam završila Poduzetništvo pri Veleučilištu u Rijeci.

Komunikativnost i ljubav prema radu s ljudima vode moj životni put u ugostiteljstvo pa tako vodim vlastiti sezonski lokal. Ista ta komunikativnost, povezanost s ljudima, ali i želja za novim izazovima, potakle su me na rad s nekretninama.
Najljepši dio ovog posla po meni je sudjelovanje u cijelom procesu rješavanja važnog životnog pitanja klijenata kao što je pronalazak nekretnine, i to baš onakve kakvu si moji klijenti priželjkuju, pa vjerujem da nas svaka suradnja vodi bliže novom domu.
Ono što je po meni u procesu kupoprodaje nekretnine krucijalno, jest individualan pristup svakom klijentu jer stvara odnos povjerenja i posvećenosti, a meni omogućuje da Vam pronađem nekretninu koja najbliže odgovara Vašim željama i potrebama!
 

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 33 listings
Pages: 12
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search