Tatjana Badurina Agent with license
Mobile
+385 98 496 009
View listings
Send inquiry

About me

Pomoći klijentima da pronađu svoju idealnu nekretninu, za mene je puno više od posla, to je poziv koji živim od 2009. godine kada sam postala jedna od prvih licenciranih agenata za posredovanje nekretninama u Hrvatskoj.

Opuštena i komunikativna, svakom upitu pristupam individualno jer vjerujem da je ključ uspješne prodaje ili kupovine dobro prepoznavanje želja svojih klijenata.

Po prirodi sam radoznala i željna znanja pa su edukacije sastavni dio mog života. 

Tako sam, u želji da upotpunim svoje znanje o sljubljivanju istarskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja s domaćim namirnicama, 2019. godine postala i sommelierom za maslinova ulja.

 

Vjerujem da me šarolik raspon interesa upotpunjuje kao osobu, a u poslovanju mi daje širinu vidika koji su potrebni da se lakše povežem sa svojim klijentima i njihovim željama, potrebama i očekivanjima.

Također, velika su mi strast i putovanja. Svaki put kad dođem u neki novi grad, najprije posjetim tržnicu u potrazi za autentičnim, lokalnim okusima i neizbježno istražim tržište nekretnina.

Od diplome u managementu do rada u agenciji, čitava moja poslovna priča veže se uz nekretnine i turizam (Istru i Rijeku). Studirajući u Rijeci, Dogma mi je bila urezana u podsvijest te kad se otvorila poslovnica u Umagu jednostavno sam slijedila osjećaj i pridružila se timu. I danas sam tu za vas.

 

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 37 listings
Pages: 12
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search