Zlatko Ibrišević Agent with license
Mobile
0922470779
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Rođen sam u Zagrebu 1964. Nakon završene srednje škole počeo sam raditi na radnom mjestu o kom sam kao dijete sanjao - održavanje zrakoplova i helikoptera. Cijeli svoj radni vijek proveo sam na radnom mjestu koje sam obožavao, učio sam, neprestano se educirao i trudio se znati sve što je bilo vezano za posao koji sam obavljao.

Stekao sam radne navike, odgovornost, disciplinu, predanost i marljivost što mi u svijetu nekretnina pomaže jer sve to,  uz strast prema poslu su prednosti koje ljudi prepoznaju.

Zahvaljujući mojoj drugoj strasti, glazbi, kojom se bavim već 40 godina, stekao sam veliko iskustvo u radu s ljudima i shvatio kako su otvorenost i tolerancija ključne za uspješnu komunikaciju kako sa kolegama tako i sa klijentima.

2009. godine počeo sam raditi u nekretninama i prepoznao sam da je to posao u kojem sam ponovo našao onu istu strast, ponovo sam počeo raditi nešto što me ispunjava i čini zadovoljnim. 2010. postao sam licencirani agent za nekretnine.

Bez obzira na svoje godine, ovaj posao obavljam s jednakom strašću kao što sam obavljao i svaki posao prije ovoga, prvenstveno iz razloga što za razliku od većine imam veliku sreću da cijeli život radim upravo ono što volim.

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 112 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search