Lana Blažević Agent with license
Mobile
095/525-7325
View listings
Send inquiry

Biography

Rođena u Zagrebu gdje sam se školovala te živjela i radila razne poslove kroz privatno poduzetništvo, te dugi niz godina u osiguravajućoj kući. Kako mi je oduvijek bila želja živjeti na moru želja mi se ispunila prije pet godina kada sam se preselila u Rijeku. Kako sam poduzetničkg duha vrlo brzo sam i započela svoju karijeru u poslovanju sa nekretninama te sam kroz to vrijeme stekla jako puno znanja i iskustva te puno zadovoljnih klijenata sa kojima sam i nakon obavljenog posla rado u kontaktu i na pomoći. Ovo je za mene životni stil, posao koji volim i živim, svojim klijentima se posvećujem u potpunosti kako bi im stresni proces pronalaska idealnog doma prošao što mirnije. 
Slobodno vrijeme volim provoditi u krugu prijatelja i obitelji, na putovanjima, koncertima, u kazalištu, izletima i šetnjama u prirodu sa psom.

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 123 listings
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Search