Claudio Mezzalira Agent with license
Mobile
099/285-7323
View listings
Speaks
Send inquiry

About me

Već dugi niz godina aktivan sam u svijetu nekretnina. 
S obzirom na to da živim u atraktivnoj turističkoj destinaciji, kontinuirano pratim tržište i razvoj turizma. Ljubav prema nekretninama naslijedio sam od obitelj, zajedno s kojom se dugi niz godina bavim iznajmljivanjem turističkog smještaja. Sada, nakon višegodišnjeg  iskustva i predanog rada, spreman sam ta ista iskustva i znanja dati na uslugu svojim klijentima i pomoći im pri donošenju jedne od najvažnijih životnih odluka.
Veoma sam otvorena i komunikativna osoba te poslu pristupam s maksimalnom profesionalnošću. Budući da moja motivacija počiva na poslovnim izazovima i želji za stalnim usavršavanjem, svoju karijeru odlučio sam graditi u najvećoj agenciji za nekretnine u Hrvatskoj. 
Želje, očekivanja i vizije klijenata služe mi kao vodilja kako bih njihove snove pretvorio u stvarnost, a njihovo visoko zadovoljstvo moj je glavni cilj i izazov.
 

Agent listings

Showing: 1 - 20 of 161 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Search